Restaurant Malakka
All you can eat & DRINK buffet, wok & grill

ALL YOU CAN EAT & DRINK-CONCEPT

Welkom in ons onlangs volledig verbouwd restaurant voorzien van alle gemak en in een prachtige ambiance. Dineren aan de Maas is nog nooit zó lekker geweest! Met een betaalde parkeerplaats aan de voorzijde van het pand. Een unieke locatie met 250 zitplaatsen, uitstekend voor grotere gezelschappen of juist met een gezin of gezellig met z'n tweetjes samen.


Het 'All You Can Eat' concept van restaurant Malakka is een echte shared dining experience. Eten bij restaurant Malakka is perfect voor mensen die op een avond kleine gerechtjes willen proeven en delen. Voor een vaste prijs kunt u genieten van verschillenden heerlijke soorten gerechten inclusief alle non-alcoholische dranken, bieren en huiswijnen.

Achter de wok en grill maken de koks uw eigen samengestelde gerecht direct klaar. Het buffet, wokken, grillen wordt compleet met onze uitgebreide dessertbuffet met o.a. diverse soorten vers fruit, gebakjes, ijs en chocolade fontein.

Restaurant Malakka onderscheidt zich door de beste kwaliteit te leveren in combinatie met de juiste service. Hier kunt u samen genieten van uitgebreide en heerlijke soorten gerechten. Eten bij restaurant Malakka garandeert een leuke avond met eten van top kwaliteit.