Restaurant Malakka
All you can eat buffet, wok & grill

Restaurant Malakka is met beide Kerstdagen geopend. Trakteer uw gezin op een unieke kerstmaaltijd in onze gethematiseerde restaurant met prachtig uitzicht op de Maas.


U kunt kiezen tussen de lunch en diner:


De Familie Lunch is van 13.00uur tot 15.00uur. Dit is een rijkelijk gevulde buffet met onbeperkt eten en drinken (incl. bieren & wijnen) arrangement met een uitgebreid dessert gedeelte.


Prijs: €31p.p.

Kinderen 3 t/m 11 jaar hebben kindertarieven.

Kinderen 0 t/m 2 jaar zijn gratis. 


Voor de Kerst Diner hebben wij een speciaal  Kerstmis arrangement samengesteld voor onze gasten. Een all you can eat & drink buffet (incl. bieren & wijnen) met tongstrelende Kerstspecials en een Kerst gethematiseerde dessert gedeelte. 


Bij Restaurant Malakka kunt u voor klein én groot gezelschap plaatsnemen voor een leuke kerstdiner. We zullen het in 2 rondes verdelen. De eerste ronde start om 16.30uur - 19.00uur en de tweede ronde is van 19.30uur tot 22.00uur.


Prijs: €45,50

Kinderen 3 t/m 11 jaar hebben kindertarieven.

Kinderen 0 t/m 2 jaar zijn gratis.  

Mocht u meer informatie willen rondom de feestdagen, een eigen diner of een bijeenkomst willen organiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Voor de Kerstdagen is het alleen mogelijk om telefonisch te reserveren. 

*Reservaties via de mail worden niet aangenomen. 

*Wij vragen een aanbetaling voor reserveringen op Kerstdagen.  

*Acties, kortingen, kadokaarten, klantenkaarten etc. zijn op deze dag niet geldig. 


TEL 010 4833488