Skip to main content

Huisregels van Restaurant Malakka

  1. Eén gezelschap = één rekening. Om wachtrijen bij de receptie te voorkomen/beperken, heeft het onze voorkeur om één gezamenlijke rekening per reservering/tafel/gezelschap te verstrekken. Indien u toch apart wilt afrekenen, rekenen wij €0,50 per transactie.
  2. Wanneer u met een groep komt eten dan vragen wij u om bij de entree te verzamelen totdat het gezelschap compleet is. Daarna zullen wij u een tafel toewijzen. Dit doen wij om discussie over de begintijd te voorkomen. Indien een deel van de groep toch eerder plaats neemt, dan geldt hun begintijd ook voor het deel van de groep die later plaats neemt.
  3. Uw buffet arrangement kunt u per 30min verlengen. Per verlenging is het een meerprijs van €4,50 per persoon.
  4. Om verspilling tegen te gaan kunnen wij u een boete geven van € 5,00 per niet geconsumeerd bord en € 2,00 per niet geconsumeerd drankje. Dit is namelijk zonde van het eten en milieu onvriendelijk.
  5. Wij trachten altijd rekening te houden met ieders voorkeur qua tafelvoorkeur. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip. Geef a.u.b. van te voren op met hoeveel kinderwagens en/of maxi cosi’s aanwezig zullen zijn in verband met de looppaden in ons restaurant.
  6. Heeft u een zakelijk diner of personeelsuitje? Wij kunnen hiervoor een factuur aanmaken. U dient dit wel van te voren in orde te maken. Hiervoor brengen wij administratiekosten van € 15,00 in rekening. Voor meer informatie neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.
  7. Volwassenen kunnen zelfstandig bier of wijn halen bij de bar. Tegen meer betaling binnen- of buitenlandse gedestilleerde dranken bestellen. Indien wij alcohol misbruik constateren zijn wij genoodzaakt om een alcoholstop aan u op te leggen. Indien hieraan geen gehoor wordt gegeven kunnen wij u de toegang ontzeggen bij bezoek aan ons restaurant.
  8. Camerabewaking is in en rond het restaurant aanwezig voor u en onze veiligheid.
  9. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoekraken van kledingstukken, kostbaarheden of andere spullen.